Svetovanje

V našem studiu vam strokovno svetujemo pri izbiri in opremi vaše kuhinje. Po predhodni najavi (najavite se lahko po telefonu ali preko kontaktnega obrazca) se dogovirimo za termin za vaš obisk. Za optimalno in kvalitetno svetovanje želimo, da prineste seboj:

  • mere kuhinje / prostora (tloris)
  • ostavitev oken
  • postavitev vrat
  • postavitev priključkov (voda, elektrika)
  • želje po obliki

Dobro je tudi, da si predhodno pogledate naše kuhinje po meri, saj bomo le tako lahko zadovoljili vaše želje. Pred samim naročilom vam pred vami kuhinjo izrišemo.
Svetovanje je brezplačno.

Pošljite povpraševanje
Slika

Izris kuhinje po meri

Ker skrbimo za zadovoljstvo naših strank, ponujamo izris kuhinje pred samim nakupom. Tako vidite zelo nazorno, kako bo vaša kuhinja izgledala pri vas doma. Izris kuhinje poteka ob vaši navzočnosti, tako da je kuhinja res izrisana po vaših željah in pričakovanjih. Izris ne poteka računalniško, ampak jo narišemo s svinčnikom na papir – katerega potem tudi dobite.
Izris pri nas je brezplačen.Meritve

Ko se odločite za nakup, pridemo na dom in natančno izmerimo sam prostor, da se kasneje posamezni elementi pri montaži zares prilagajajo vašemu kuhinjskemu prostoru.Montaža

Po dobavi kuhinje vam jo pripeljemo na dom in jo strokovno zmontiramo v vaš prostor.Bela tehnika

Kuhinjo opremimo z belo tehniko po vaših željah. Pri nas lahko naročite belo tehniko večine znanih proizvajalcev, katere si lahko ogledate na podstrani Bela tehnika.

Pozor: Ob kliku na posamezno blagovno znamko boste preusmerjeni na spletno stran proizvajalca. Za vsebino in varnost tujih spletnih strani ne odgovarjamo.